Dresscode

Werkwijze


Contact: Heeft u (ver)bouwplannen? En wilt u graag met iemand uw ideeën uitwisselen over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via het tabje contact. Wij zullen dan binnen 24 uur met u een afspraak maken om langs te komen. Wij zullen dan uw wensen door nemen en daarbij kunt u eventueel advies van ons krijgen die wij hebben vanuit onze ervaring.

Een bespreking en het maken van een offerte is vrijblijvend.

Indien een bouwvergunning nodig is dan zullen wij dit met u bespreken. De benodigde bouwtekeningen en constructieberekening kunnen wij uiteraard voor u verzorgen waarna wij de bouwaanvraag bij de Gemeente voor u kunnen regelen.

Offerte: De tijdens de opname besproken wensen en eisen worden door ons begroot en opgemaakt in een gespecificeerde offerte waarin duidelijk staat omschreven wat is inbegrepen. In de offerte worden alle te verrichten werkzaamheden opgenomen zoals timmerwerk, stukadoorswerk, tegelwerk, installatiewerk (loodgieter/elektra/verwarming), schilder, etc. Dat is dan voor u een helder verhaal en achteraf krijgt u niet te maken met onaangename verrassingen. U weet precies waar u aan toe bent! In de offerte staan de betalingstermijnen vermeld, die altijd in verhouding staan t.o.v. de te verrichten werkzaamheden. Eventueel meerwerk, werkzaamheden die niet in de offerte zijn omschreven, zullen door ons worden overlegd en de kosten van deze werkzaamheden aan u worden gemeld, gemaild of telefonisch besproken. Meerwerk zal naderhand worden verrekend op basis van gebruikte materialen en arbeidsuren.

Opdrachtbevestiging: Indien u het eens bent met de offerte, na eventuele aanpassingen, dan ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. Welke zowel door ons als door u zal worden ondertekend. Hierin staan onze voorwaarden nogmaals beschreven en staat de totaalprijs die we hebben afgesproken. De definitieve offerte maakt hiervan deel uit. Na de ondertekening van zowel de definitieve offerte als de opdrachtbevestiging kunnen wij met de werkzaamheden aan de slag gaan op de tijd die we met elkaar hebben afgesproken.

Lijn

Aannemer Haarlem Plaatings Aanbouw Extra etage Plaatsen van keuken Volledige renovatie Dakopbouw

Lijn
Lijn

Contact


 • Aannemersbedrijf J. Hoonhout B.V.
  Duvenvoordestraat 94
  2013 AH Haarlem
  T 023-5322552
  M 06- 2251 4726 (Jaap Hoonhout)
  E hoonhoutbouw@ziggo.nl
Lijn

Offerte aanvragen


 • Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactfomulier.

 • Uw aanvraag zullen wij binnen een aantal werkdagen terugkoppelen.

 

Lijn

Waarom Hoonhout B.v.


Gespecialiseerde professionals
Snel beschikbaar
Toegankelijk voor grote en kleine projecten
Hoogwaardige kwaliteit
Betaalbaar en fullservice!